FungiChips

Chipsy grzybowe z dodatkiem adaptogenów
FungiChips

Podjadanie chipsów od teraz może być zdrowym nawykiem. Adaptogeny wspierające koncentracje zawarte w zdrowych grzybowych plasterkach są idealną przekąską w trakcie pracy czy nauki.

Te świeże grzyby prażone w gorącym powietrzu, wspomagają codzienną suplementację adaptogenów (10 do 20% dziennego zapotrzebowania), a jednocześnie dostarczają inne substancje funkcjonalne pochodzenia roślinnego.

FungiChips na bazie grzybów Shitake to pełnowartościowy, wegański, organiczny, niskoprzetworzony produkt. O smaku prozdrowotnych, orientalnych ziół z dodatkiem błonnika, żeń-szenia i dobrych olei roślinnych.

Ważne: Produkt niesmażony w głębokim oleju; nie zawiera cukru, nie zawiera glutenu.
Skład
Główne składniki:

• chipsy grzybowe w całości polane smakowitym sosem z dodatkiem ziół i przypraw,
• ekstrakt z grzybów oraz adaptogeny roślinne.

Dodatki:

• zawartość błonnika,
• zrównoważona zawartość polisacharydów,
• niska zawartość cukru,
• niska zawartość tłuszczy nasyconych.

Dodatkowe informacje o produkcie:

• podwyższona zawartość wybranych witamin egzo i endogennych,
• zrównoważona zawartość makro i mikroskładników,
• czysta etykieta,
• bez GMO,
• bez nabiału,
• bez soi,
• bez glutenu,
• wszystkie składniki pochodzenia naturalnego.